SPORTSCHOOL MILDER DUIVEN


Ilona Petersen-Milder

Ilona is geboren op 7 maart 1974 te Arnhem.

Vanaf haar 13e is ze begonnen met het volgen van Judo lessen en 2 jaar later met Jiu-jitsu lessen. Later volgde nog Karate, Teakwondo en Kickboxen. Ze heeft veel geassisteerd bij de lessen van haar vader voordat ze vanaf 2001 haar eigen lessen ging geven. Ze is 3e dan bevoegd leraar B. En heeft trainersopleiding Kickboxen en Rots en Water gevolgd.

Ze heeft een zoon met autisme PDD-nos/ADHD en is mede hierdoor ervaren geworden in het geven van lessen aan kinderen en volwassenen met beperkingen. In haar lessen bevinden regelmatig leerlingen met PDD-nos, ADHD, ADD, Asperger enz.

Maar er komen ook leerlingen die slachtoffer zijn geworden van geweld, zowel lichamelijk als geestelijk. Ze geeft ze hun zelfvertrouwen weer terug om weer normaal te kunnen fungeren in de maatschappij. Vaste docent en veel structuur in de lessen geeft rust en vertrouwen.

Ze geeft fulltime les sinds 2011, daarvoor vele jaren parttime.

SPORTSCHOOL MILDER (geschiedenis)

In eerste instantie werden met name reguliere Jiu-jitsu, Judo en Karate-jitsu lessen gegeven. Na enkele jaren zijn wij ook gespecialiseerd in het geven van weerbaarheids-trainingen, waaronder ook Rots & Water. Momenteel verzorgen we regelmatig sportprojecten Zelfverdediging op scholen of sportclinics voor bedrijven.

Sportschool Milder werkt veel samen met o.a. Judo Bond Nederland, Stichting Karate Nederland, Rots en Water Nederland, Candea College/Liemers College en veel basisonderwijs-instellingen, Schooljudo.nl, Centrum voor Jeugd en Gezin, Uniek Sporten, Huisartsenpraktijken.

Sportschool Milder bestaat sinds 1 februari 1994. Gestart door Huub Milder, hij gaf al les in Jiu-jitsu voor de oprichting van zijn eigen school. Naast Jiu-jitsu heeft hij zich in Taekwondo, Karate en kickboxen bekwaamd. Zijn zoon Enno en dochter Ilona traden in zijn voetsporen en bekwaamden zich o.a. in Jiu-jitsu, Judo, Karate, kickboksen en Rots/Water. Ook zij werden docenten binnen sportschool Milder. Heden ten dage is sportschool Milder een bekende naam in Arnhem, Velp, Duiven en omstreken.

Sportschool Milder Duiven - 't Holland 63 - 06-50563782 | sportschoolmilder.duiven@gmail.com
google92d4b03970ff6755.html