SPORTSCHOOL MILDER DUIVEN

SPORTSCHOOL MILDER (geschiedenis)

In eerste instantie werden met name reguliere Jiu-jitsu, Judo en Karate-jitsu lessen gegeven. Na enkele jaren zijn wij ook gespecialiseerd in het geven van weerbaarheids-trainingen, waaronder ook Rots & Water. Momenteel verzorgen we regelmatig sportprojecten Zelfverdediging op scholen of sportclinics voor bedrijven.

Sportschool Milder werkt veel samen met o.a. Judo Bond Nederland, Stichting Karate Nederland, Rots en Water Nederland, Candea College/Liemers College en veel basisonderwijs-instellingen, Schooljudo.nl, Centrum voor Jeugd en Gezin, Uniek Sporten, Huisartsenpraktijken.

Sportschool Milder bestaat sinds 1 februari 1994. Gestart door Huub Milder, hij gaf al les in Jiu-jitsu voor de oprichting van zijn eigen school. Naast Jiu-jitsu heeft hij zich in Taekwondo, Karate en kickboxen bekwaamd. Zijn zoon Enno en dochter Ilona traden in zijn voetsporen en bekwaamden zich o.a. in Jiu-jitsu, Judo, Karate, kickboksen en Rots/Water. Ook zij werden docenten binnen sportschool Milder. Heden ten dage is sportschool Milder een bekende naam in Arnhem, Velp, Duiven en omstreken.

Sportschool Milder Duiven - 06-43231100 | sportschoolmilder@gmail.com
google92d4b03970ff6755.html