SPORTSCHOOL MILDER DUIVEN

Kickfit (vanaf 7 jaar/volwassenen/senioren)

Kickfit is een sporteve, actieve en effectieve workout voor het hele lichaam! Het is een combinatie van voornamelijk stoot en traptechnieken uit het Kickboksen en Karate zowel op een stootkussen als op het lichaam (semi-contact). Iedereen werkt in tweetallen, zodat je elkaar kunt coachen en stimuleren, maar iedereen kan zijn eigen niveau/tempo bepalen. Daarnaast worden er tussendoor buik, billen en benen getraind. Vooral wordt er getraind op kracht, conditie en doorzettingsvermogen. Je kunt al je negatieve energie en stress lekker botvieren op een stootkussen. Beheersing van de stoot- en traptechnieken op het lichaam geeft veel zelfvertrouwen.

Deze stoere Kickfit training is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar, volwassenen en senioren 40+.

Voor de senioren 40+ gaat alles op een iets lager tempo, maar iedereen werkt aan zijn persoonlijke conditie, balans en weerbaarheid.

KickFit geeft meer zelfvertrouwen en leert respectvol met elkaar om te gaan. Daarnaast is het een pittige fysieke training waar alle peilers van de algemene conditie worden geprikkeld. Ideaal voor iedereen die fitter en sterker willen worden op een leuke manier!

Sportschool Milder Duiven - 't Holland 63 - 06-50563782 | sportschoolmilder.duiven@gmail.com
google92d4b03970ff6755.html